Het ontstaan!

Wie ben ik?

Ik ben Lucas van de Pieterman en werk sinds mijn 15e in de automatisering. In de afgelopen 30 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een een all-round specialist en manager in de ICT en dienstverlening. De afgelopen jaren kenmerken zich doordat ik ICT producten en/of diensten weet in te zetten om maximaal rendement voor de gebruiker en organisatie te behalen. Met diepgaande kennis van producten en diensten ben ik snel in staat om de brug te slaan tussen mens, bits en bytes. Na 30 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat er nog steeds ruimte is voor verdereĀ  ontwikkeling. Ruimte voor zelfstandig ondernemen.

Daarom besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe stap!

Zelfstandig ondernemen!

Voor mij betekent zelfstandig ondernemen het hebben van eigen verantwoordelijkheid, zelf keuzes maken en ontplooien. Maximale flexibiliteit en maximaal rendement.

Wat betekent dit voor mijn klant?

Dit betekent dat ik samen met de klant in kaart breng waar de huidige behoefte ligt en waar de toekomstige behoefte van de klant ligt. Zodra wij dit in kaart hebben gebracht onderzoeken we in hoeverre de huidige ICT infrastructuur hierin kan ondersteunen. Als blijkt dat de huidige omgeving niet meer afdoende is, gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die voor de klant te implementeren is. Implementatie wordt vervolgens in gang gezet en de omgeving wordt gebouwd conform de behoefte. Hierin zijn de trends en oplossingen in de markt bepalend voor de te volgen route.