Google GSuite to Office 365 Migration Checklist ‚Äč| CloudAlly

Onlangs heb ik in opdracht van een gewaardeerde klant een succesvolle migratie uitgevoerd van Google Apps naar Microsoft 365. Dankzij geavanceerde tooling zijn alle e-mails en data naadloos overgezet naar Microsoft 365, met minimale downtime.

In de voorbereiding hebben we ervoor gezorgd dat de MIcrosoft 365 omgeving klaar stond inclusief alle accounts en licenties voor de destreffende gebruikers. Daarna vond er een initiele kopieslag plaats van de Google Workspace omgeving naar Microsoft 365. Nadat dit succesvol was afgerond hebben we gezamenlijk een cut-over moment afgesproken. De emailstroom werd omgebogen naar Microsoft 365 waarna een kopie van de laatste en meest recente email van Google naar Microsoft 365 werd gebracht. De migratie kwam hiermee tot een einde!

Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik jouw organisatie ook kan helpen met een soepele overgang naar Microsoft 365.